Nieuwe leerlingen

Je kind is klaar voor de volgende stap in zijn ontwikkeling: naar de basisschool. Van peuter naar kleuter. Een spannende stap voor zowel kind als ouders. Er komt van alles op je af. In deze folder kun je op je gemak doorlezen hoe we binnen de Bonifatiusschool te werk gaan. En hoe we alles in het werk stellen om jouw kind een thuisgevoel te geven.

Inschrijven

Wil je je kind inschrijven op onze school of wil je graag een keertje sfeer komen proeven, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. We maken graag tijd voor je vrij. Maak hiervoor een afspraak met Linda Janssen linda.janssen@prodas.nl 0493-692769.

Let op: van 2-10-2017 tot 19-02-2018 wordt Linda Janssen vervangen door Monique Manders!

Een rondleiding, kennismakingsgesprek en inschrijven kan gedurende het hele schooljaar.