Tussenschoolse opvang (overblijven)

De tussenschoolse opvang wordt gecoördineerd door school. Op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen kan je kind overblijven op de Bonifatiusschool. De kinderen eten met de groepsleerkracht in de groep, waarna het toezicht wordt overgenomen door toezichthouders/vrijwilligers van 12.15 tot 12.45 uur. Op woensdagen en studiedagen is er geen tussenschoolse opvang.

Ontspanning en nieuwe energie

In het groepslokaal krijgt je kind rustig de tijd om te eten en te drinken. Daarnaast zorgen activiteiten voor ontspanning en nieuwe energie. Een groep vrijwilligers houdt toezicht. Je kind is de hele middagpauze onder toezicht. Geef je kind zelf brood, drinken en fruit mee.

Overblijfkosten

De kosten voor het overblijven zijn €45.00 euro per jaar per kind

Je betaalt deze via eenmalig automatische incasso, welke je ontvangt aan het begin van het schooljaar of bij de start op school.

Contact en aanmelding

Linda Janssen, 0493-692769. Of stuur een e-mail naar bonifatius.directie@prodas.nl